tiistai 9. heinäkuuta 2013

GTA V

Rockstar julkaisi ensimmäisen pelikuvaa sisältävän trailerin viidennelle Grand Theft Auto -pelilleen. Trailerissa näytillä ovat pelin kolme päähenkilöä nimiltään Michael, Trevor ja Franklin.

Grand Theft Auto V saapuu Xbox 360:lle ja PlayStation 3:lle syyskuun 17. päivä. Traileri pelistä on nähtävissä täällä http://www.konsolifin.net/xbox/uutiset/6781/
Grand Theft Auto V -peliä hyvällä syyllä sanoa vuoden odotetuimmaksi pelijulkaisuksi. Nyt GameStop-vähittäiskauppaketju on paljastanut uusia yksityiskohtia pelistä.
GameStopin Facebook-sivuilla kerrotaan, kuinka jotkut pelin jengit inhoavat poliiseja sen verran paljon, että tykittävät menemään aseillaan heti kun vain näkevät vilauksenkin virkavallasta. Pelaaja voi käyttää tätä tehtävissään ovelasti hyväkseen: Pelaaja voi kaahata kesken tehtävän jengialueille poliisit perässään, jolloin jengiläiset ja poliisit alkavat tulittaa toisiaan – ja pelaajan ohjastama hahmo voi päästä takaa-ajotilanteesta kuin koira veräjästä.
GameStop on aiemmin hehkuttanut kuinka poliisien tekoäly on aiempaa parempaa, ja pakeneminen on hankalampaa kuin edeltävissä GTA-peleissä.   


-Patrick


Eetu jatkaa tästä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti