keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Amnesia ulos, pettymys.

Amnesia: A Machine for Pigs on The Chinese Roomin tekemä ja Frictional Gamesin julkaisema itsenäinen jatko-osaselviytymiskauhupelille Amnesia: The Dark Descent. Peli asettuu samaan maailmaan edeltäjänsä kanssa, mutta eri aikaan. Siinä on myös kokonaan uudet hahmot ja juoni. Peli tuli ennakkotilattavaksi 16. elokuuta ja julkaistiin 10. syyskuuta 2013. Se on ostettavissa videopelipalveluista kuten esimerkiksi Steamista.

Peli sijoittuu vuoteen 1899. Varakas teollisuusmies Oswald Mandus on palannut kotiinsa tutkimusmatkalta Meksikossa, joka päättyi traagisesti. Vavisten kuumeesta, unien vainotessa pimeästä koneesta hän palaa tietoisuuteen omassa sängyssään saaden ajatustakaan, kauanko on aikaa hänen viimeisestä muistikuvastaan. Kun hän taistelee itsensä jaloilleen, jossain hänen jalkojensa alla moottori hyrähtää, yskäisee ja karjahtaa eloon.

Omien kokemuksien pohjalta voin sanoa, että peli on pettymys. A Machine for Pigs -jatko-osassa ei ole sitä ensimmäisen osan kauheutta ja kauneutta. Peli on lyhyt ja siinä ei ole samoja jumpscareja kuin edeltäjässään.

-Eetu

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti