lauantai 29. kesäkuuta 2013

Brassipelaaja Kakán tulevaisuus.

Brasilialaisen Kakán ura on pahassa laskusuunnassa. Kakán ura oli kovassa nosteessa, kun hän siirtyi vuonna 2009 AC Milanista Real Madridiin. Kakán piti olla Realin kantavia voimia yhdessä Manchester Unitedista hankitun Cristiano Ronaldon kanssa, mutta toisin kävi. Kakán maalimäärät ovat pienentyneet joka kausi Realissa. Tämän myötä on vähentynyt myös peliaika. Eikä Kakán tilannetta yhtään ole helpottanut se, että Real hankki 2010 Mesut Özilin ja 2012 Luka Modrićin, jotka molemmat pelaavat lähtökohtaisesti kymppipaikalla. Kymppipaikalla, joka on myös Kakán pelipaikka.

Kaká siis joutui Real valmentaja Jose Mourinhon ns. koirankoppiin. Kun Mourinho siirtyi muutama viikko sitten Englantilaisseura Chelsean peräsimeen. Kakálle avautui uusi mahdollisuus? Ehkä, mutta jos Realin uusi koutsi Carlo Ancelotti ei tarjoa Kakálle vakituista avauskokoonpano paikkaa. Kannattaa Kakán siirtyä muualle. Mahdollisia vaihtoehtoja Kakálle voisi olla Brasilialaisseura São Paulo ja Italialaisseura AC Milan. Molemmat kun ovat Kakálle jo ennestään tuttuja. São Paulossa Kaká pelasi vuosina 2001–2003 ja AC Milanissa vuosina 2003–2009.

Jäädään seuraamaan Kakán tilannetta. Älkääkä unohtako Confederations Cupin pronssipeliä ja finaalia, jotka pelataan huomenna ja ylihuomenna. Molempiin on huomenna luvassa tuhti ennakko. Lukekaa!

-Patrick

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti